Winkel maaspoort 12 Weert

Huurprijs: n.v.t.

Status: verhuurd

Algemene Informatie:

Fantastische karakteristieke praktijk/winkelruimte uit de jaren 30, totaal circa 45m² inclusief secundaire ruimten gelegen in het winkelcentrum van Weert.

Geheel gerenoveerd in 2023!!! Dat wil zeggen: Nieuwe kozijnen, volledig geschilderd, een nieuw toilet en dit alles met een strakke, nette afwerking.

Bereikbaarheid
De Maaspoort is goed bereikbaar, zowel vanuit de binnenstad als ook vanuit bijvoorbeeld Roermond, via de N280. Het NS-station is op loopafstand gelegen, evenals diverse bushaltes.

Indeling object
Winkelruimte van circa 45 m², gelegen op de Maaspoort in Weert, met parkeergelegenheid recht voor de deur of op één van de parkeerplaatsen in de parkeerhaven.
Aan de voorkant van winkel is een mooie grote etalage waarvan de bovenste ruitjes voorzien zijn van glas-in-lood. Perfect afgewerkt en helemaal klaar! Achter in de winkel is een keuken en gelegenheid voor om in een privé sfeer te zitten. En uiteraard is er een net toilet aanwezig voorzien van een wastafel.

± 45 m² 

Op de Maaspoort zijn voldoende parkeervoorzieningen aan de voorkant en er is een grote parkeerhaven waar altijd plaats is. Op de Maaspoort geldt betaald parkeren volgens de tarieven van de gemeente Weert.

Vond u deze pagina interessant? Deel hem dan binnen uw netwerk!